Eskoo jatkaa palvelujohtajan viran hakuaikaa

TIEDOTE 13.3.2020

Eskoon sosiaalipalvelujen kuntayhtymän palvelujohtajaksi haki määräaikaan mennessä kahdeksan henkilöä. Eskoon hallituksen asettama valintatyöryhmä on käsitellyt saapuneet hakemukset kokouksessaan 13.3.2020. Työryhmä on päättänyt esittää hallitukselle, että palvelujohtajan viran hakuaikaa jatketaan muodolliset kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden määrän vähäisyyden vuoksi. Aikaisemmat hakemukset otetaan valinnassa huomioon.

Hakuprosessi etenee seuraavan kerran hallituksen kokoontuessa 20.3.

Palvelujohtajan tehtävänä on organisoida ja johtaa Eskoon palvelujen vastuualuetta Etelä-Pohjanmaan ja Pohjanmaan maakunnissa. Viran hoitoon kuuluvat toistaiseksi myös va. kuntayhtymän johtajan tehtävät.

Eskoon sosiaalipalvelujen kuntayhtymän palvelut siirtyvät 1.1.2023 alkaen kahdelle hyvinvointialueelle