Etusivu > Eskoo

Eskoo

Jokaisella on oikeus oman elämänsä osallisuuteen

Tuki- ja osaamiskeskus Eskoo tunnetaan maakunnassa ja valtakunnallisesti yksilöllisen elämän tukijana ja erityispalvelujen tuottajana. Eskoo on erikoistunut vammaispalveluihin, työikäisten palveluihin ja lastensuojeluun. 

Olemme turvaamassa asiakkaidemme ihmisarvoista elämää, johon kuuluvat turvallisuus, mahdollisuus kasvuun ja paras mahdollinen elämä. Tuemme asiakkaan oman elämän hallintaa, autamme arkielämän tehtävissä ja kannustamme osallistumaan yhteiskunnan toimintaan. Yhdessä läheisten ja muun tukiverkoston kanssa pystymme nostamaan asiakkaan elämänlaatua. 

Vuosi 2021 on 57. toimintavuotemme.  Meillä on yli 380 vakinaista työntekijää. 

Toiminnan perusta 

Tuemme erityistä tukea tarvitsevien henkilöiden toimintakykyisyyttä ja osallisuutta heidän omaan elämäänsä. 
 
Kehitämme vaikuttavia palveluja erityisen tuen tarpeessa oleville henkilöille yhteistyössä tutkimus- ja kehittämistoimijoiden kanssa. 

Eskoon toimintaa ohjaavat sosiaalihuoltolaki, vammaispalvelulaki, erityishuoltolaki, lastensuojelulaki ja sosiaalihuollon asiakaslaki.  

Eskoon palvelut ja vaikutukset ulottuvat pohjalaismaakuntiin sekä koko Suomeen. Toimimme tarkoituksenmukaisissa kotimaisissa ja ulkomaisissa verkostoissa ja hoidamme tavoitteellisesti yhteiskuntasuhteitamme.  

Palvelumme ovat yksilöllisiä ja kilpailukykyisesti tuotettuja. 

Arvomme

Ihmisarvon kunnioittaminen

 

Vastuullisuus

 

Uudistumiskyky

 

Ladattavat tiedostot

Perussopimus

Hallintosääntö

Talousarvio 2022

Tilinpäätös 2020

Tarkastuslautakunnan arviointikertomus vuodelta 2020

Tilintarkastuskertomus 2020