You are currently viewing Pihlajanmarjaan on aina kiva tulla töihin

Pihlajanmarjaan on aina kiva tulla töihin

TEKSTI JA OMAKUVA: PAULIINA JOKELA
PIHLAJANMARJAKUVA: IINA ÅMAN

Hei! Nimeni on Pauliina, ja työskentelen tällä hetkellä Kotopihlajan Pihlajanmarja-yksikössä vaikeasti kehitysvammaisten lasten ja nuorten sekä heidän perheidensä parissa.

Olen valmistunut lähihoitajaksi vuonna 2004, ja Eskoossa olen työskennellyt yhtäjaksoisesti vuodesta 2011 alkaen.

Olen aikoinani suuntautunut mielenterveys- ja päihdetyöhön, mutta Eskooseen tullessani kehitysvamma-ala vei pikkuhiljaa sydämeni, enkä enää haluaisi muuta työtä tehdäkään.

Työnantajani mahdollisti lisäkoulutuksen, joten opiskelin vuoden kestävän erityisammattitutkinnon kuntoutuksen, tuen ja ohjauksen osaamisalasta. Nyt hyödynnän lisäosaamistani täällä töissä parhaani mukaan.

Tykkään erityisesti Eskoosta työnantajana siksi, että vaikka elämme muutoksien aikaa, kuukausittaiset tiedotusvideot pitävät meidät työntekijät ajan tasalla esimerkiksi hyvinvointialueelle siirtymisestä. Työnantajamme pitää myös huolta työhyvinvoinnistamme ja antaa positiivista palautetta tehdystä työstä. Meillä Eskoossa on mahdollista kehittää itseään työntekijänä. Työ on mielekästä, ja itse koen sen myös antavan paljon iloa ja sisältöä omaan elämääni.

Pauliina Jokela
Pauliina Jokela

Pihlajanmarjan työyhteisömme on pieni, mutta meille on aina mielestäni kiva tulla töihin. Yksikkömme on hyvin kodikas. Lapset osallistuvat taitojensa mukaan arjen touhuihin, ja teemme koko yksikössä töitä suurella sydämellä.

Toivottavasti se välittyy myös kaikille asiakasperheillemme.

Aurinkoista kevättä!

The post Pihlajanmarjaan on aina kiva tulla töihin appeared first on Eskoossa.fi.

Katso alkuperäinen artikkeli.
Tekijä: Iina Åman

Eskoon sosiaalipalvelujen kuntayhtymän palvelut siirtyvät 1.1.2023 alkaen kahdelle hyvinvointialueelle