You are currently viewing Työhönvalmennus tositoimissa

Työhönvalmennus tositoimissa

Kaarisilta palvelee työhönvalmennuksen asiakkaita ja Eskoon henkilökuntaa sekä kaikkia talossa vierailevia henkilöitä. Kaarisillan palveluesimies Liisa Puskala kertoo, että Eskoon uusi rakennuskompleksi on tuonut lisää mielekkäitä tehtäviä työhönvalmennuksen asiakkaille.

– Pyöritämme kahvilaa ja toimitamme tarjoilut myös palavereihin ja muihin pieniin tilaisuuksiin. Hoidamme työhönvalmennukseen soveltuvia laitoshuollon töitä, kuten tilojen siivousta ja puhtaanapitoa. Ulkoalue tarjoaa moninaisia puutarhatöitä.

Työhönvalmennuksen asiakkaat saavat hoitaakseen myös uusia asiakaspalvelutehtäviä. He muun muassa opastavat infossa talossa asioiva asiakkaita ja vieraita.

–Ehkä jokin Kaarisillan asiakkaiden tuotoksista koottu näyttelykin olisi mahdollista toteuttaa uusissa tiloissa, Liisa Puskala kaavailee.

Liisa Puskala toteaa, että uusi rakennus on tuonut lisää mielekkäitä tehtäviä työhönvalmennuksen asiakkaille.

– Aistikeskus Sateenkaari tarjoaa palveluita entiseen malliin Eskoon alueella asuville. Tiloja voivat vuokrata myös ulkopuoliset ryhmät. Ne soveltuvat hyvin esimerkiksi tyhy-ryhmille, lasten synttäreille, perheiden ajanviettoon ja ikääntyneiden aisteja virkistämään.

Kaarisilta jatkaa osallisuutta tukevaa päiväaikaista toimintaa myös entisissä tiloissa Päätie 49:ssä. Peruskoulunsa päättäneille jatketaan opetusta, ja päivätoiminnassa jatkavat esimerkiksi Äijäryhmä ja Fillaripaja entiseen malliin.

Fillaripajan vetäjät Jouni Haapoja ja Mikko Kytöniemi urakoivat tilaustöiden parissa.

TEKSTI JA FILLARIPAJA-KUVA Iina Åman
LIISAN KUVAT Timo Aalto

The post Työhönvalmennus tositoimissa appeared first on Eskoossa.fi.

Katso alkuperäinen artikkeli.
Tekijä: Iina Åman

Eskoon sosiaalipalvelujen kuntayhtymän palvelut siirtyvät 1.1.2023 alkaen kahdelle hyvinvointialueelle