You are currently viewing Woorstokki hurmasi kaikki

Woorstokki hurmasi kaikki

Eskoon Woorstokki veti tapahtumapaikan täyteen musiikin ystäviä kesäkuun 19. päivä. Jo parinkymmenen vuoden ajan järjestetty tapahtuma tarjosi tänäkin vuonna tekemistä niin aikuisille kuin lapsillekin. Aurinkoiseen tapahtumaan saapui noin 600 osanottajaa läheltä ja kaukaa, jopa useita bussilastillisia.

Musiikin vetonaulana musisoi odotettu Neumann Duo, joka villitsi yleisön tanssiin ja lauluun. Duo suostui esittämään yleisön pyynnöstä lisäkappaleita. Muita esiintyjiä olivat Seinäjoen kaupungin kesäsoittajat, Seinäjoen ukuleleorkesteri ja Kombi-orkesteri. Esiintyjien ja yleisön vuorovaikutus oli käsin kosketeltavaa.

Neumann esitti kaikki suosituimmat Dingon kappaleet Nahkatakkisesta tytöstä iki-ihanaan Jokainen aamu -balladiin.
Woorstokin sisältö laajentui tänä vuonna asukkaiden tähdittämällä muotinäytöksellä. He ottivat lavan täysin haltuunsa ja esittelivät juhla,- urheilu- ja vapaa-ajan vaatetusta. Kaikki säteilivät innostuksesta.

– Halusimme tapahtumaan jotakin erilaista. Muotinäytöksen sanoma on, että muoti kuuluu aivan kaikille, avaa muotinäytöksen vetäjä Riina Koskinen.


Muotinäytöstä säesti Eskoon henkilökunnasta muotoutunut bändi Eskoon Nimettömät, kuten trio itseään kutsui. Nimettömät innostivat soitollaan yleisön tanssahtelemaan sointujen tahdissa. Varsinkin bändin viimeinen veto Volga sai tapahtumakansan karkeloimaan tanssilattialla.

“Nimettömät” virittivät tunnelman kattoon – ja ulkoilmatapahtuman katto olikin korkealla taivaan sinessä.

Kaarisillan yksikön sosiaaliohjaaja Mikko Kytöniemi oli järjestämässä tapahtumaa yhdessä viisihenkisen työryhmän kanssa. Ryhmä toteutti järjestelyt omien päivätöiden ohella. He saivat palkinnoksi yleisön iloisten hymyjen meren. Tapahtuma ylitti varmasti kaikkien odotukset

Mikko Kytöniemi oli varsin tyytyväinen yleisömenestykseen.

– Woorstokki on vakiinnuttanut paikkansa Seinäjoen festarikesässä. Se on omalle kohdeyleisölleen tärkeä osa kesää. Vammaisille kohdistettuja tapahtumia ei Etelä-Pohjanmaalla ole paljoa tarjolla. Festarivieraita saapuikin Kokkolasta, Vaasasta ja Lappajärveltä saakka. Tavoitteena oli järjestää kaikille avoin hyvän mielen musiikkitapahtuma. Tälläkään kertaa positiiviselta vireeltä ei vältytty. Ensi juhannuksena taas rokataan!

TEKSTI Sanna Keisala
KUVAT Iina Åman

The post Woorstokki hurmasi kaikki appeared first on Eskoossa.fi.

Katso alkuperäinen artikkeli.
Tekijä: Iina Åman

Eskoon sosiaalipalvelujen kuntayhtymän palvelut siirtyvät 1.1.2023 alkaen kahdelle hyvinvointialueelle