Eskoon tukiyksikkö

Tarjoamme tehostettua palveluasumista ja psykososiaalisia palveluja turvallisessa ympäristössä erityistä tukea tarvitseville henkilöille. Toteutamme yksikössä lyhytaikaisia akuutti-kriisi, tutkimus- ja arviointijaksoja sekä kuntoutusjaksoja. Asuntoja on yhteensä 19.

Tehostettu palveluasuminen käsittää kaksi viihtyisää viiden asukkaan kotiryhmää. Jokaisella asukkaalla on 25 m² asunto, jossa on oma wc ja suihku. Asukkaat kalustavat ja sisustavat asuntonsa haluamallaan tavalla. Asukkaiden yhteisiä tiloja ovat keittiö ja olohuone, monitoimitila, saunaosasto ja kodinhoitohuone sekä viihtyisät ulkoterassit ja ulkoalueet.

Asunnoissa ja yhteisissä tiloissa on huomioitu henkilöiden erityistarpeet ja turvallisuustekijät yksilöllisillä ratkaisuilla sekä kestävillä rakenteilla ja materiaaleilla. Tilat ovat esteettömät ja aistiystävälliset.

Tarjoamme ympärivuorokautisen avun ja tuen asukkaan omannäköisen arjen mahdollistamiseksi ja asukkaan yksilöllisiä tarpeita ja toiveita kuunnellen. Jokaisella asukkaalla on oikeus tehdä valintoja ja henkilökunta on tukena päätösten tekemisessä. Kannustamme ja tuemme asukasta osallistumaan toimintoihin ja tapahtumiin. Näemme läheiset tärkeänä voimavarana asukkaan elämässä.

Moniammatillinen henkilökunta

Yksikössä työskentelee miniammatillinen henkilökunta. Henkilökunnalla on kokemusta ja erityisosaamista mm. autismikuntouksesta, mielenterveyden tukemisesta, yksilöllisestä elämänsuunnittelusta, asiakasväkivallan ennaltaehkäisystä ja hallinnasta, vastuukuntoutuksesta sekä puhetta tukevista ja korvaavista kommunikaatiokeinoista.

Yhteystiedot

Yhteyshenkilö:

Sarita Heimonen, palveluesimies

p. 050 474 6784

Yksikön yhteystiedot:

p. 050 474 6785

Osoite:

Eskoontie 54, 2. krs, 60280 Seinäjoki