Eskoon tukiyksikkö

Tarjoamme tehostettua palveluasumista turvallisessa ympäristössä erityistä tukea tarvitseville henkilöille.

Tukiyksikössä on kolme viihtyisää 4-5 asukkaan kotiryhmää. Jokaisella asukkaalla on omassa kotiryhmässään 25 m²:n asunto, jossa on oma wc ja suihku. Asukkaat kalustavat ja sisustavat asuntonsa haluamallaan tavalla. Asukkaiden yhteisiä tiloja ovat keittiö ja olohuone, monitoimitila, saunaosasto ja kodinhoitohuone sekä viihtyisät ulkoterassit ja ulkoalueet.

Asunnoissa ja yhteisissä tiloissa on huomioitu henkilöiden erityistarpeet ja turvallisuustekijät yksilöllisillä ratkaisuilla sekä kestävillä rakenteilla ja materiaaleilla. Tilat ovat esteettömät ja aistiystävälliset.

Tarjoamme ympärivuorokautisen avun ja tuen asukkaan omannäköisen arjen mahdollistamiseksi. Kuuntelemme asukkaan yksilöllisiä tarpeita ja toiveita. Asukkaalla on oikeus tehdä omia valintoja, ja henkilökunta tukee häntä päätösten tekemisessä. Kannustamme ja tuemme asukasta osallistumaan toimintoihin ja tapahtumiin. Näemme läheiset tärkeänä voimavarana asukkaan elämässä.

Tukiyksikössä on myös viisi asiakaspaikkaa, jotka on tarkoitettu tutkimus- ja kuntoutusjaksolle tuleville asiakkaille. Jakso on tarkoitettu erityistä tukea tarvitsevalle nuorelle tai aikuiselle. Nämä asiakaspaikat muodostavat yksikössä oman ryhmänsä. 

Moniammatillinen henkilökunta

Yksikössä työskentelee moniammatillinen henkilökunta. Henkilökunnalla on kokemusta ja erityisosaamista  autismikuntouksesta, mielenterveyden tukemisesta, yksilöllisestä elämänsuunnittelusta, asiakasväkivallan ennaltaehkäisystä ja hallinnasta, vastuukuntoutuksesta sekä puhetta tukevista ja korvaavista kommunikaatiokeinoista.

Yhteystiedot

Yhteyshenkilö:

Kristiina Niemelä, palveluesimies

p. 050 474 6803

Sari Pisto, tiimivastaava

p. 050 474 6918

Sirpa Rentola, sosiaaliohjaaja

p. 050 474 6725

Yksikön yhteystiedot:

Asuntoryhmä A:  p. 050 474 6782

Asuntoryhmä B: p. 050 474 6783

Asuntoryhmä C: p. 050 474 6785

Asuntoryhmä D: p. 050 474 2706

Osoite:

Eskoontie 54, 1. krs, 60280 Seinäjoki