Toimela

 Jokaisella on tarve kuulua johonkin ja olla osa jotakin.

Toimelassa tuetaan ja vahvistetaan asiakkaan osallisuutta jokapäiväiseen elämään ja tarjotaan mielekästä päiväaikaista toimintaa. Asiakkaat kohdataan yksilöinä, ottaen huomioon heidän yksilölliset tarpeet, tiedot, taidot ja kokemukset. Toiminnan tavoitteena on asiakkaan kokonaisvaltainen hyvinvointi, mahdollisimman itsenäinen ja onnellinen elämä.

Osallisuutta tukevat palvelut

Osallisuutta tukevat palvelut mahdollistavat asiakkaalle mielekästä tekemistä ja toimintaa pienryhmissä. Tavoitteenamme on mahdollistaa onnistumisen kokemuksia sekä ylläpitää ja kehittää henkilökohtaisia kykyjä ja taitoja. Monipuolinen toiminta tarjoaa mm. kädentaitoja, musiikki-ja bänditoimintaa, kotitöiden harjoittelua, mediataitoja ja luovaa työtä. Green Care- toiminnan eri menetelmät ovat osa Toimelan jokapäiväistä toimintaa. Puutarha- ja luontoavusteinen toiminta sisältää mm. kukkien kasvatusta, hyötykasvien lavaviljelyä ja erilaisia pihatöitä Eskoon ympäristössä. Eläinavusteisessa toiminnassa olemme mukana hoitamassa Eskoon kesälampaita ja erilaiset eläinvierailut ovat osa toimintaamme.

Päiväaikainen toiminta on tarkoitettu henkilölle, jolla ei ole edellytyksiä työsuhteiseen työhön. Palvelu järjestetään Eskoon tuki- ja osaamiskeskuksen alueella mm. entisen Sateenkaaren tiloissa.

Työhönvalmennus

Toimelassa tarjoamme työhönvalmennusta jolla tuemme henkilön elämänhallintaa ja toimintakykyä sekä harjoittelemme työelämätaitoja. Vahvistamme henkilön ammatillista osaamista ja tuemme yksilöllistä toimintakykyä. Työhönvalmennusta toteutamme oikeilla työpaikoilla ja Kahvila Tähtihetkessä.

Yhteyshenkilöt:

Heidi Pakkala, palveluesimies

050 474 6747

toimela@eskoo.fi

Osoite:

Päätie 52, 60280 SeinäjokiHeidi