Kärjen kortteeri

Kärjen kortteeri tarjoaa tehostettua palveluasumista ja psykososiaalista asumista erityistä tukea tarvitseville henkilöille. Yksikössä on 19 asuntoa.

Kärjen kortteeri toimii kerrostalossa ja asunnot sijaitsevat kolmessa kerroksessa. Jokaisessa kerroksessa on yhteinen olohuone. Talossa on yhteiset saunatilat, pyykinpesutilat ja pyykinkuivaushuone. Häkkivarasto löytyy jokaiselle asukkaalle.

Jokaisella asiakkaalla on oma asunto, oma avain ja oma postilaatikko. Asukkaat kalustavat ja sisustavat asuntonsa omilla huonekaluilla ja tavaroilla.

Mielekäs ja tasapainoinen arki

Kärjen kortteerissa harjoitellaan asumisessa tarvittavia taitoja ja pyritään edistämään henkilön mahdollisimman itsenäistä asumista. Asukkaat käyvät arkisin päiväaikaisessa toiminnassa. Tuemme asukkaiden mielekkään vapaa-ajan toteutumista ja kiinnostavien harrastusten löytämistä. Haluamme, että asuminen, päiväaikainen toiminta ja vapaa-aika ovat tasapainossa jokaisen henkilön arjessa.

Huomioimme palvelun toteuttamisessa asukkaiden toiveet. Laadimme asukkaan kanssa yksilöllisen tukiprofiilin, jossa huomioimme henkilön vahvuudet sekä toiveet avun ja tuen toteuttamisen suhteen.

Asukaskokous pidetään säännöllisesti. Kokouksessa jokainen voi tuoda omat mielipiteensä ja toiveensa yhteisön asioista esille. Yksikössä toimii myös suljettu Facebook-ryhmä, joka toimii tiedotus- ja vaikuttamiskanavana asukaskokouksen tavoin.

Moniammatillinen henkilökunta

Yksikössä toimii moniammatillinen henkilökunta. Henkilökunta on paikalla ympärivuorokautisesti.

Yhteystiedot

Yhteyshenkilö:

Kristiina Niemelä, palveluesimies                                                                                                  

P. 050 474 6803

Sari Pisto, tiimivastaava

p. 050 474 6918

Nina Waarna-Laitinen, sosiaaliohjaaja

p. 050 474 0728

Yksikön yhteystiedot:

  • 1. kerros: 050 474 6801
  • 2. kerros: 050 474 6802
  • 3. kerros: 050 474 6804

Osoite:

Tupatie 38, 60280 Seinäjoki

created by dji camera