Pääkujan palveluyksikkö

Pääkujan palveluyksikkö on valmistunut kesällä 2018. Yksikkö sijaitsee Tuki- ja osaamiskeskus Eskoon alueella Seinäjoella.

Yksikkö tarjoaa tehostettua palveluasumista liikuntarajoitteisille erityistä tukea tarvitseville henkilöille. Yksikkö on esteetön, mikä mahdollistaa helpon liikkumisen yksikön sisä- ja ulkotiloissa. Talossa on hissi.

Yksikössä on 20 vuokra-asuntoa kahdessa kerroksessa. Asunnoissa on minikeittiö, wc- ja suihkutila. Suihkutiloissa on korkeussäädettävät pesulaverit, suihkutuoli ja tukikaiteet. Kaikki asunnot on varusteltu kattonostimilla.

Molemmissa kerroksessa on yhteinen olohuone, keittiö ja ruokailutila. Ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevat saunatilat, pyykkitupa ja pyykinkuivaushuone. Alakerrassa on terassi ja toisessa kerroksessa parveke.

Asiakaslähtöisyys ja yksilökeskeisyys

Huomioimme toiminnassa jokaisen henkilön omat voimavarat, kyvyt ja tahdon. YKS-toimintamalli ja Eskoon arvot ohjaavat työskentelyämme.

Työskentelemme asiakkaan kanssa käyttäen kuntouttavaa työotetta ja kinestetiikkaa. Kinestetiikan avulla tuemme henkilöä hänen perustoiminnoissaan siten, että henkilö kykenee mahdollisimman aktiivisesti osallistumaan toimintoihinsa sairaudesta tai vammasta huolimatta.

Yksikössä työskentelee ammattitaitoinen osaajien joukko. Henkilökunta on paikalla ympärivuorokautisesti.

Yhteystiedot

Yhteyshenkilö:

Johanna Mäenpää, palveluesimies

p. 050 474 6792

Satu Varismäki, tiimivastaava

p. 050 474 6889

Lotta Solakari, sosiaaliohjaaja

p.050 474 6795

Yksikön yhteystiedot:

  • 1. kerros: p. 050 474 0741
  • 2. kerros: p. 050 474 0742

Osoite:

Pääkuja 4, 60280 Seinäjoki